Služby

 

- Záruční a pozáruční servis (záruční servis či opravy Vašeho nového vozu v neautorizovaném servisu nemají žádný vliv na záruku poskytovanou výrobcem). Viz prvek evropské legislativy, známý pod názvem bloková výjimka nařízení Komise ES 1400/2002. Neutrácejte zbytečně peníze ve značkovém servise a vyzkoušejte kvalitnější služby za méně peněz.

- Běžné mechanické práce (výměna oleje, rozvodů, výfuku, brzd, čepů, spojky, tlumičů…), zjištění závad pomocí diagnostického přístroje pro téměř všechny evropské vozy.

- Příprava a provedení STK a ME + LPG

- Geometrie podvozku

- Pneuservis - kompletní pneuservisní služby, pomoc motoristům při defektu na silnici (výměna rezervy na místě, odvoz poškozené pneumatiky,atd..), prodej nových a likvidace použitých pneumatik – sezónní uskladnění kol.

- Výměna čelních skel (při splnění pojistných podmínek výměna ZDARMA)

- Lakýrnické a karosářské práce

- Čištění a doplnění klimatizací -Používáme výhradně kvalitní chladivo R 134a, včetně UV barviva pro následnou detekci úniku chladiva z okruhu. Provádíme opravy nefunkční klimatizce (výměna hadic, vaření trubek, výměna kompresoru)

- Montáž doplňků (HF sady, zámek zpátečky, tažná zařízení, rádia)

- Kompletní čištění vozidel a renovace plastových světlometů

- Vyřízení záležitostí na dopravním inspektorátu (ztráta RZ, změna vlastníka, změna barvy v TP,…)

- Uzavírání povinného ručení a havarijního připojištění

- Spolupracujeme se všemi významnými pojišťovnami v ČR.


Chcete se dozvědět co dělat v případě havárie a následné opravy Vašeho vozu? Jste účastníkem dopravní nehody kterou jste nezavinili a chcete půjčit náhradní vozidlo zdarma? Zeptejte se nás jak vše funguje: stepan@kmservisbrno.cz


Pro držitele karet ZTP a ZTP/P

Právě pro Vás je určena speciální služba spočívající v maximálním pohodlí při servisování Vašeho vozu. Stačí nás pouze kontaktovat na domluvu termínu, který je pro Vás vyhovující a vše ostatní zařídíme za Vás. Pro Vaše vozidlo si přijedeme, opravíme a zase Vám jej v pořádku vrátíme. Po celou dobu budete mít k dispozici náš náhradní vůz zcela ZDARMA. ( Škoda Citigo 1,0 MPi 55kw s automatickou převodovkou)

 

Uvažujete o pořízení nového nebo referentského vozu?

Od ledna 2012 nabízíme našim zákazníkům výhodné ceny při pořízení nového vozu. Specializujeme se na vozy Škoda, ale dokážeme uspokojit téměř jakýkoliv požadavek na nový nebo referentský vůz. Cena bude téměř vždy výhodnější než u autorizovaného prodejce. Neváhejte a přesvědčte se o výhodnosti nabídky.

Zašlete nám Vaši specifikaci vozu a zbytek nechte na nás. jirka@kmservisbrno.cz

 

NOVÉ NÁHRADNÍ VOZIDLO Škoda Citigo

Od listopadu bude pro Vás, naše zákazníky, připraveno zcela nové náhradní vozidlo značky Škoda Citigo. Tento vůz je vybaven motorizací o obsahu 1,0i 55kw s automatickou převodovkou a výbavou Elegance. Vůz má včetně základní výbavy i navigaci, vyhřívaná sedadla a klimatizaci. Půjčit si jej můžete již od 300,- korun s DPH/den - bez omezení kilometrů.

Vůz si můžete rezervovat na  info@kmservisbrno.cz

 


Naše firma patří od 1.1.2012 mezi smluvní partnery společností ARVAL a Leaseplan!

 

 
 
 
www.stavebni-firma.net - stavební firma |  www.hodinovy-manzel-brno.net - hodinový manžel Brno |  www.radimprat.cz - cukrařina a studená kuchyně |  www.carodejka.org - magické služby, masáže |  www.kolaberka.cz - prodejce jízdních kol |  www.solitary.cz - bezpečnostní agentura |  www.vytvarka.net - ZUŠ, výtvárná škola